7 maj 2014

Känn Er Som Hemma!


RELEASEFEST – VÄLGÖRENHET – VERNISSAGE



Gott folk! 

Nu ska Fortress Sverige ut och röra på sig igen. Den 10e maj har Lerumsbandet Birdsong Hollow arrangerat en finfin eftermiddag/afton fylld av konst, musik, loppis och en känsla av att komma hem. 

Vi kommer finnas på plats, beredda med Fortressmycken och en egenbyggd second-handhörna där alla intäkter går direkt till projektet. Självklart kommer vi även att informera om och diskutera kring arbetet med våra gravida tonårstjejer i Kampala, Uganda. 

Kvällens huvudakt heter som sagt Birdsong Hollow och ikväll firar de sin nya EP full av pop genomsyrat av cello och fin stämsång. Vill man lyssna på tidigare låtar kan man göra det här 


 
Schema för aftonen ser ut som följande:

16.00 öppnas dörrarna. Loppis, vernissage, mys. Därefter kommer Fortets senaste husband göra sin första spelning - någonsin. En kvintett som tolkar det mesta från Bo Kaspers till Coen & dessutom bjuder på bandmedlemmarnas egna material. Kargt, melodiskt & soulidariskt på samma gång. 

17.30 bjuder Birdsong Hollow sitt första set med låtar från nya EPn. 

Ett par timmar senare, 21.00 kör Birdsong sitt andra och lite längre set med både gamla och nya låtar.

Efter detta är det dansgolv med electro-pop-duon Pineal glance. Det blir gött!

02.00 - Godnatt för denna gången. 



Däremellan bjuds det som sagt på vernissage, loppis, bar & gött häng. Inträde är gratis, men ta med kontanter för att kunna stötta The Fortress Sverige, handla dryck och köpa Birdsong hollow's ep! 

Kom, Känn Er Som Hemma och låt oss tillsammans göra kvällen till en fin sådan. 



För mer info och möjlighet till att bjuda in lite vänner: 
https://www.facebook.com/events/1481422962079695/1496536510568340/?notif_t=plan_mall_activity 




Inga kommentarer: