18 augusti 2014

Ny (tillfällig) mail - och bröllop med stort W!

Som alla storslagna organisationer någon gång får erfara under sitt arbete, har även vi i The Fortress Sverige stött på det som brukar benämnas 'tekniskt fel'. I vårt fall handlar detta Moderna Tillkortakommande om en hemsideadress (www.thefortress.se) och ett e-postkonto (info@thefortress.se) som tyvärr inte för den sökande dit hen vill. Medan våra tekniker jobbar på att föra oss tillbaka till ordningen så kan ni nå oss på thefortressweden@gmail.com ELLER via 
www.facebook.com/TheFortressSverige. Läsa här går ju fortfarande. Heja bloggs! 

OCH! Icke att förglömma en god nyhet. Vår kassör, tillika eldsjäl och medgrundare till föreningen/verksamheten i Uganda, Evelina fd Andersson, har under den gångna helgen i Småland sagt 'JA' till sitt livs kärlek, gjort peacetecken i kyrkan och dansat sig igenom natten till sin första morgon som Fru Evelina Westberg. Vi i föreningen grattar dig och Ante till seklets mest kärleksfulla dag. Så häftigt. Självklart kom där en hälsning från Fortresstjejerna i Uganda. För att citera Eric The Pastor framme vid altaret: 'det är inte så långt mellan Kampala och Värnamo trots allt'. Den tanken värmer. 

Och Ante, det tåls att sägas igen: du är nu ingift i Fortressfamiljen. Tyvärr fick du ingen ring för besväret, men märk väl en officiell plats i våra hjärtan. We welcome YOU! 



<3






Inga kommentarer: