6 februari 2015

Mama Fortress har fått barn!


Självaste mama Fortress, Josephine, som är utbildad barnmorska och själv varit närvarande vid upp emot ett hundratal unga tjejers graviditeter har fått barn! I början av februari föddes ett litet underverk som fått det magnifika namnet Vine Tyra Wonder. En liten pojke som trots att han är den förstfödde redan har ett fyrtiotal syskon i Fortressfamiljen tack vare alla er. Vi i det svenska Fortress-crewet är stolta, glada och hoppas att allt i VTWs lilla liv börjat på bästa möjliga sätt. Varmt välkommen till världen säger vi!!!

                                                                                           Hej från BB.

Under tiden på The Fortress har andra fantastiska kvinnor tagit vid under Josephines föräldraledighet och tar hand om det dagliga arbetet i hennes ställe. Som den expert på ämnet och superkvinnan som hon är så dröjer det nog inte länge förrän hon är tillbaka igen med nya krafter. Tills dess känns det jättebra att veta att det finns andra som tar hand om livet på Fortress på bästa sätt.

Glädjande nyheter bland de små mammorna är att vi har 14 tjejer som är redo att börja skolan denna termin! Vi har ju nämligen också som övergripande mål att förändra kvinnors villkor till det bättre och som ett led i det hoppas vi snart ha en liten armé av välutbildade fortresstjejer som kan stötta varandra på olika sätt. För den som vill hjälpa till med det har vi en utbildningspott som är öronmärkt just för det här ändamålet. Hör gärna av er om ni är intresserade av att veta mer om den!

Inga kommentarer: