13 mars 2019

ÅRSMÖTE 2019

HEJ!

Nu är det 2019 och vi i The Fortress Sverige har redan börjat ett nytt verksamhetsår. Därför också hög tid för ÅRSMÖTE! Detta kommer att äga rum måndagen den 15 april kl 18.30 på Ånäsvägen 19A, hemma hos Linnéa i föreningen. 
Du som medlem har rätt att komma med förslag på förbättring och förändring som vi sedan diskuterar tillsammans på årsmötet. Sitter du inne på en idé som skulle förbättra vårt arbete? Vill du vara med på något sätt? Skriv ner och skicka till oss på info@thefortress.se. Förslag på ärenden som ska behandlas ska ges 10 dagar innan mötet, alltså den 5e april. På så sätt hinner vi skriva in dessa förslag i dagordningen, som tillsammans med övrigt underlag skickas ut en vecka innan mötet.
Sååå - är du dugen på att komma? Anmäl dig till info@thefortress.se, så vet vi hur många vi blir för mat och fika. Självklart stänger vi ju inte dörren för dig som vill vara spontan. Vi gillar all sorts engagemang, så välkomna!!
Allt gott,
The Fortress Sverige styrelse


genom Ida Kjellberg, ordförande. 

1 kommentar:

Simon Durochefort sa...

Hej!
Ursäkta mig men bara för att berätta att vi är ett samhälle på platsen och vi erbjuder pengar lån till alla seriösa och ärliga människor att expandera sin verksamhet eller göra ett köp. Räntan är 3% per år.
För mer information, kontakta oss via e-post eller whatsapp.

E-post: simondurochefort@gmail.com
Whatsapp: +33756949346