25 april 2012

Mingelgala för The Fortress 6 maj


Välkommen till vårens finaste söndagstillställning när vi bjuder in till mingel, musik och mys till förmån för The Fortress!

Vi känner att våren är kommen och då brukar man ju bli lite sådär extra glad. Är man glad blir man oftast lite produktiv vilket hände med oss, så vi tänkte dra ihop en liten kväll i The Fortress ära. Eller rättare sagt, i alla våra fina vänners ära. Det är nämligen dags för oss att ge tillbaka lite vad vi har fått i form av allt ifrån ekonomi till energi.  Vi vill liksom umgås med Er som gillar idén med projektet och det vill vi göra i form av en vår-gala som kommer att äga rum söndagen den 6e maj på finfina House of WinWin på Tredje Långgatan i Göteborg. 

Det kommer finnas bar för en billig peng, bjudas på lite mat och underhållning i form av en del lokala musiker – mindre kända till större kända – spoken word, konstutställning, klädhörna och inte minst vår tilltänkta auktion. Hur mycket är du villig att till exempel lägga på en seglarkurs med ett OS-aktuellt seglarteam, en sånglektion eller ett dagsarbete utfört av en professionell elektriker? Vi kommer ha en äkta auktionsveteran, djupt sprungen ur de Småländska skogarna - allt för att se till att den genomförs på rätt sätt. 

Vi kommer även att ha en klädhörna där vi säljer fina kläder för valfritt belopp. Här är ni välkomna att lämna in de plagg ni inte längre använder - och som ni tror någon annan gäst kan tänkas köpa! Ta med när ni kommer, tänk bara på att de behöver vara tvättade och hela!

Vi är även mycket glada över att få presentera Destreet - konstnären som bor och är verksam i Uganda och som kommer ställa ut och ha lite workshop under kvällen! Han jobbar mycket med tryck på tyg (t-shirts, skor, keps osv) och här kan ni - återigen - ta med er valfritt tyg (kläder eller väskor eller vad ni än vill) som Destreet kan smycka med sina grymt snygga tryck! Alla hans inkomster går till hans projekt som syftar till att stärka Kampalas gatubarns levnadsvillkor.  Uganda kommer verkligen till Sverige. Kan inte bli så mycket mer lokalt förankrat. 

Som ni märker finns det lite av varje att välja mellan. Att alla inkomster (förutom Destreets) oavkortat går till The Fortress behöver vi kanske inte framhäva mer än precis så. Så kom, drick vin, lyssna på musik, hitta nya kläder, buda på en rolig/nyttig/behövlig upplevelse och mingla loss – samtidigt som du gör en direkt och enormt stor skillnad för våra fina gravida tonårstjejer på The Fortress. Sommaren kommer och vi behöver säkra verksamheten så mycket vi bara kan. 

Appropå't! Det kostar 100 kronor att komma in. Och det får bara komma in typ 130 pers. Och vi är ca 20 som spelar/hjälper till. Vilket innebär att vi är nere på 110 gäster. Eftersom vi är fem som arrangerar så blir det i snitt 22 vänner per person. Så ja, ni fattar, först till kvarn (läs dörren på Tredje Långgatan.) Gästlista kaaaan förekomma, om man har en bra anledning till varför man inte kan hänga på låset.  Vi öppnar 18.00 och programmet drar igång typ halvtimman efter. Så be there... Det finns ett evenemang på  http://www.facebook.com/TheFortressSverige om ni vill hålla er uppdaterade, men det är inget privat evenemang - så vem som helst är välkommen fastän ni av någon anledning inte blivit inbjudna på Facebook.


Vi ser fram emot en skön mingelafton och hoppas att du gör det med! Obs... Glöm inte kontanter :)

Inga kommentarer: