8 maj 2012

TACK för världens finaste gala!

Kära vackra, fina, sköna, glada, minglande vänner. Vi vill tacka alla ni som kom och gjorde söndagskvällen till den finaste söndagskvällen på länge. Så sjukt lyckad kväll på ALLA sätt och vis – soppflödet, rödvinet, smyckena, den småländska auktionsledaren, Ebbots sminkkurs, Ebbots spontana hästjazz, klädshoppingen, muffinsmyset, mingelmyset, porträttskissandet, filmvisningen, bildspelet, scensnubblingen, Uganda-beatet, Destreet, TIA-tröjor, den snabbtänkta poesin, välkomstbålen, popcorn-i-påse-snaxet, skratten, Ring Of Fire-budet, steelgitarren, de spanska Wea-tonerna, den hemmagjorda Bellgate People-gitarren, den upptrissade, något hetsiga och enormt roliga auktionsstämningen, engagemanget, hjälpsamheten. You name it. Allt var helt magiskt och stämningen var verkligen på topp från första gäst till sista tomburk. En såndär kväll där alla 125 närvarande bidrog på sitt sätt, medvetet eller omedvetet. Tack tack tack.

Vi har nu suttit och räknat mynt, sedlar samt talonger som ramlade in under kvällen, och det har varit en fröjd som bara växte för varje minut. När det väl var dags att väga inkomster mot utgifterna blev fröjden ännu större... Under kvällen fick vi nämligen in - håll i hatten - 26 770 svenska kronor. I vinst alltså. 26 770. Japp. Summan är inklusive medlemsavgifterna på föreningens 29 nya medlemmar. Men det är inte det enda: vi fick även 10 nya månadsgivare, varav en enskild sponsor och räknar vi in deras bidrag, som under ett år tillsammans ger 15 600 kronor, blir den totala vinsten av gårdagens grymmekväll 42 370 svenska riksdaler. Detta är HELT sjukt. Vi har med andra ord säkrat sommaren för The Fortress och skapat ytterligare stabilitet i verksamheten. Tåren är nära och har varit det ända sedan igår klockan 18.

Tack till alla som ställde upp och hjälpte till att värma soppa, ta emot gäster, hälla upp bål, bre mackor, sopa golv, bära drickor, bära bord. Ni gjorde kvällen betydligt lättare och framförallt betydligt roligare. Tack till Jonas Lengstrand som fixade med ljudet, till Wea, killarna i My Private Ida, Bellgate People, Ebbot och Jonas, till Auktions-Ante, till alla ni som bidrog med en tjänst, till Julia Pettersson som designade de vackra tavlorna, till Dirty Records som bidrog med fika (det va dyyyrt), till Condeco som bakade 130 muffins och bröd, till ICA i Majorna som skänkte kaffe, till House Of WinWin för att vi fick vara i skönaste lokalen, till Tove som slet i baren, till Lovisa och Petra som kokade soppa på 70 kilo kål, till alla som budade på tjänsterna (och därmed trissade upp priserna hehe). Ja, ni fattar. Tack till alla.

Nu önskar vi godaste natten på länge. Det är vi värda – allihop. 

Just det...vi har fått lite blodad tand angående det här med event, så vi ses garanterat snart igen.

Kramar från hela glada och stolta styrelsen i The Fortress Sverige
 - Kim, Natta, Josefin, Evelina och Ida.

Håll till godo - mer bilder kommer upp inom kort!






Tack för att ni kom och gjorde kvällen till den bästa på länge!



2 kommentarer:

Onsdagsmässan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Beatrice Eriksson sa...

alltså jag är så imponerad av er! vilket jobb & engagemang ni lägger ner, det är ju helt fantastiskt, ni är grymma!!! det var underbart att få besöka the fortress här om veckan och även att få följa med josephine ut i slumområdet o besöka tjejerna som redan fött sina små fina bebisar. inspirerande! stort lycka till med ert arbete! kram från bea - golomolo