26 november 2012

Välkomna till en GRYM julfest!

Sådär. Efter att delar av föreningen varit på plats i Uganda och blivit ännu mer försäkrade om att detta är ett projekt som verkligen behövs - och inte minst fungerar - är vi fulla av energi och pepp inför framtiden. Detta vill vi fira och därför är det dags för nästa stora event för The Fortress.

Vårens gala blev en succée och vi tänkte göra en favorit-i-repris, nu i julens krispiga, glittriga och festliga stämning. Denna gången satsar vi dock på en tillställning i lite mindre sofistikerat format. Det ska bli fest helt enkelt. Men vi vill fortfarande bjuda på en helhetsupplevelse! Därför har vi valt att lägga festen i en fin slottsmiljö (mitt i stan!) med grymma DJ's som ska få er varma i decemberkylan. Därför är också planeringen i full gång om vilka som ska spela, sjunga, uppträda, sälja, skapa. Förutom alla ni som kommer då.

Fredagen den 14e december är det som gäller. Lokalen heter lite mer bestämt Överås och ligger på Danska vägen, mellan St Sigfridsplan och Redbergsplatsen. Dörrarna öppnas vid 19-19.30, inträde kommer ligga på 100 kronor och bar finns för en billig peng. Först till kvarn gäller och lokalen tar in cirkus 120 personer - perfekt för en grymmekväll i slottsmiljö!

Hållpunkter för kvällen kommer komma snart, när vi har lyckats få till det vi vill ha. Absolut är att kvällen kommer bli en energi-kick i julmörkret, nya vänner kommer skapas och förhoppningsvis resulterar det hela i ett stort plus på Fortress-kontot. För ja, all vinst går självklart direkt till Fortress. 

Var: Villa Överås, Danska vägen 20, Göteborg
När: 14 december kl 20.00

 We welcome you!! 

Inga kommentarer: