12 december 2013

The Fortress i Musikhjälpen 2013


Kanske har ni hört att Musikhjälpen 2013 har valt ett tema som vi i The Fortress såklart tycker är fantastiskt viktigt, nämligen att Alla Tjejer Har Rätt Att Överleva Sin Graviditet. Så rätt.Håll i hatten, kära vänner. Fredagen den 13 december, på självaste Lucia, kommer vi i The Fortress Sverige att medverka i årets upplaga av programmet! Efter nyheterna klockan 16.00 tar vi plats i buren och blir intervjuade om vårt arbete med The Fortress. För att vi inte ska darra allt för mycket så behöver vi er. Så kom och peppa med oss utanför buren som i år står på Gustav Adolfs torg! Har du inte möjlighet till det så glöm inte att sätta på radion eller SVTplay och peppa i etern!

När vi är färdiga i buren vill vi leva vidare på känslan av att så många går ihop och kämpar för detta viktiga tema. Så istället för att gå hem tänkte vi köra efterhäng på Göteborgs varmaste lokal: Calor Restaurante! Hörnan på Viktoriagatan 3 blir vårt vattenhål i kylan, där vi kommer att sälja Fortresspåsar och självklart även de fina smycken som tjejerna i Uganda har gjort - allt till tonerna av sköön musik. Framförallt kommer vi mingla runt, ha det supertrevligt tillsammans mer er och berätta mer om The Fortress för alla som är intresserade. Med andra ord en perfekt uppladdning för grymmefredagskvällen - som på Calor brukar sluta i svettigt dansgolv! Dessutom har Calor lovat att garderobsavgiften på en 20-lapp att gå direkt in på Fortetkontot! Detta gäller innan klockan 22 så av med vinterkläderna och kom in i värmen. 


Sprid ordet, bjud in alla ni vill dela denna eftermiddag med så hoppas vi att ni ser oss i buren och att vi ser er på efterhänget! 

KRAMAR från
en spänd styrelse

Inga kommentarer: